Verwijzen – Mondzorg Kudelstaart – Kudelstaart
Mondzorg Kudelstaart
Uw praktijk voor tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie en endodontologie

Bent u naar ons verwezen? Hier treft u alle informatie

Tel:0297 34 10 42 Maak een afspraak.
Header afbeelding

Verwijzen

Verwijzen

Als tandarts kunt u uw patiënten naar ons doorverwijzen voor specifieke behandelingen bij de implantoloog, de endodontoloog of de mondhygiënist. Verwezen patiënten kunnen zich niet bij ons inschrijven als reguliere patiënt tijdens of na de behandeling. U ziet uw patiënt dus altijd weer terug!

Stuur uw verwijzing bij voorkeur via ZorgMail naar ons toe. Ons ZorgMailadres kunt u vinden in het ZorgMailadresboek. Indien u geen ZorgMail heeft kunt u uw verwijzing, waar mogelijk beveiligd, sturen naar info@mondzorgkudelstaart.nl. Vermeld hierbij de naam, geboortedatum en contactgegevens van uw patiënt en geef aan voor wie de verwijzing bedoeld is (implantoloog, endodontoloog of mondhygiënist). Uiteraard stellen we het zeer op prijs als recente behandelinformatie en/of röntgenfoto’s worden bijgevoegd. Indien er sprake is van een spoedverwijzing, zoals acute pijn of een trauma van een front-element, dit dan graag uitdrukkelijk vermelden. Deze patiënten zullen dan met voorrang worden gezien door de desbetreffende behandelaar.

Na ontvangst van de verwijsbrief zullen wij binnen enkele dagen contact opnemen met uw patiënt.  Er zal een afspraak voor een eerste consult worden ingepland en uw patiënt ontvangt hiervan een bevestiging per post of e-mail.

Na het eerste bezoek zal altijd een schriftelijk behandelplan worden opgesteld. Dit behandelplan wordt zowel naar u (via ZorgMail) als naar uw patiënt (via ZorgMail of per post) verzonden. Ter aanvulling op het individuele behandelplan ontvangt uw patiënt een informed-consent en een kostenbegroting. Twijfel niet contact op te nemen met de desbetreffende behandelaar wanneer u overleg wenst over het opgestelde behandelplan!

Na behandeling ontvangt u een eindverslag en eventuele vervaardigde röntgenopnames via ZorgMail.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

U kunt ons mailen (info@mondzorgkudelstaart.nl) voor het stellen van algemene vragen, en het wijzigen van adres- en verzekerings gegevens.

Contact