De praktijk – Mondzorg Kudelstaart – Kudelstaart
Mondzorg Kudelstaart
Uw praktijk voor tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie en endodontologie

Bent u naar ons verwezen? Hier treft u alle informatie

Tel:0297 34 10 42 Maak een afspraak.
Header afbeelding

De praktijk

Met ons team van tandartsen, mondhygiënisten, (preventie-)assistentes, implantoloog en wortelkanaalspecialist bieden we u de zorg voor uw gebit op nagenoeg alle tandheelkundige gebieden onder één dak. U kunt bij ons dan ook terecht voor de periodieke controle, vullingen, kronen, esthetische behandelingen, kunstgebitten, implantologie, verwijderen van verstandskiezen, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiënebehandelingen.

Mondzorg Kudelstaart is een moderne tandartspraktijk gelegen in het dorpscentrum van Kudelstaart. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en uiteraard beschikken we over een grote lift en rolstoeltoegankelijke behandelkamers.

Patiënt worden?
Op dit moment nemen wij beperkt nieuwe patiënten aan in de praktijk. U kunt zich aanmelden per e-mail of telefonisch. Even langskomen mag natuurlijk ook. U zult dan binnen een aantal weken een intake-gesprek aangeboden krijgen bij één van de tandartsen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Bent u naar ons verwezen door uw eigen tandarts?
Mogelijk bent u naar ons verwezen door uw eigen tandarts voor een specialistische behandeling zoals een chirurgische verwijdering van een kies, implantaten, een gecompliceerde wortelkanaalbehandeling of een mondhygiëne-behandeling. Op verzoek van, en in overleg met uw eigen tandarts, zal dan de gevraagde behandeling uitgevoerd worden. In dit geval blijft u uiteraard patiënt bij uw eigen tandarts.Op deze website treft u uitgebreide informatie over ons behandelteam, de verschillende tandheelkundige behandelingen, de contactgegevens, openingstijden en een spoednummer voor noodgevallen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

U kunt ons mailen (info@mondzorgkudelstaart.nl) voor het stellen van algemene vragen, en het wijzigen van adres- en verzekerings gegevens.

Contact