Verwezen naar De Mondhygiënist – Mondzorg Kudelstaart – Kudelstaart
Mondzorg Kudelstaart
Uw praktijk voor tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie en endodontologie

Bent u naar ons verwezen? Hier treft u alle informatie

Tel:0297 34 10 42 Maak een afspraak.
Header afbeelding

Verwezen naar De Mondhygiënist

U bent door uw eigen tandarts verwezen naar Mondzorg Kudelstaart voor een consult en eventuele behandeling bij de Mondhygiënist.  Hoe nu verder?

In de meeste gevallen zal een opgestelde verwijsbrief door uw eigen tandarts digitaal naar ons worden verzonden. Na ontvangst van deze verwijzing zullen we binnen een aantal dagen contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak bij één van onze mondhygiënisten. Dit kan bij ons door de week, maar ook op zaterdag!

Indien u zelf in het bezit bent van een verwijsbrief of wanneer u geen eigen tandarts meer heeft, dan kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

Van de telefonisch gemaakte intake-afspraak ontvangt u veelal nog een bevestiging per post of  e-mail.  Hierbij is ook een gezondheidsvragenlijst bijgevoegd. Wij willen u vragen deze volledig ingevuld en samen met uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee te nemen naar het eerste consult.

Tijdens het eerste consult zal de mondhygiënist u informeren over de gezondheid van uw tandvlees en uw mondhygiëne.  Mogelijk vindt direct al gebitsreiniging en instructie plaats. In sommige gevallen zullen vervolgafspraken worden gemaakt voor behandeling.

 

Wij zijn u graag van dienst bij Mondzorg Kudelstaart!

 

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

U kunt ons mailen (info@mondzorgkudelstaart.nl) voor het stellen van algemene vragen, en het wijzigen van adres- en verzekerings gegevens.

Contact