Verwezen naar Wortelkanaalspecialist – Mondzorg Kudelstaart – Kudelstaart
Mondzorg Kudelstaart
Uw praktijk voor tandheelkunde, mondhygiëne, implantologie en endodontologie

Bent u naar ons verwezen? Hier treft u alle informatie

Tel:0297 34 10 42 Maak een afspraak.
Header afbeelding

Verwezen naar Wortelkanaalspecialist

U bent door uw eigen tandarts verwezen naar Mondzorg Kudelstaart voor een consult en eventuele behandeling bij de wortelkanaalspecialist.  Hoe nu verder?

In de meeste gevallen zal een opgestelde verwijsbrief door uw eigen tandarts digitaal naar ons worden verzonden. Na ontvangst van deze verwijzing zullen we binnen een aantal dagen contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak bij de wortelkanaalspecialist (E. Tromp – Endodontoloog)  Indien u zelf in het bezit bent van een verwijsbrief of wanneer u geen eigen tandarts meer heeft, dan kunt u altijd rechtstreeks contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak. Klik hier voor onze contactgegevens.

Van de telefonisch gemaakte afspraak voor consult ontvangt u veelal nog een bevestiging per post of per e-mail. Hierbij is ook een gezondheidsvragenlijst bijgevoegd. Wij willen u vragen deze volledig ingevuld en samen met uw  identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee te nemen naar het eerste consult.

Tijdens het eerste consult zullen we samen met u, aan de hand van uw wensen, het mondonderzoek en eventuele röntgendiagnostiek, tot een behandelvoorstel komen. Dit eerste consult neemt globaal 30-60 minuten in beslag. Na dit eerste consult ontvangt u altijd uw persoonlijke behandelvoorstel en een kostenbegroting. Een kopie van het behandelvoorstel en eventuele gemaakte röntgenfoto’s worden ook altijd (met uw toestemming) digitaal verzonden aan uw eigen tandarts via ZorgMail (beveiligde e-mail).

De kosten voor het eerste consult en eventuele rontgendiagnostiek bedragen meestal tussen de €80,- en €120,- . Deze kosten zullen (deels) worden vergoed indien u een tandartsverzekering heeft afgesloten.

Indien om bepaalde redenen, zoals acute pijn, een behandeling bij het eerste consult al direct aangevangen dient te worden, dan zult u vooraf mondeling over de kosten worden geïnformeerd.

Hieronder treft u aanvullende informatie over wortelkanaalbehandelingen ter eventuele voorbereiding op het eerste consult

Wij zijn u graag van dienst bij Mondzorg Kudelstaart!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

U kunt ons mailen (info@mondzorgkudelstaart.nl) voor het stellen van algemene vragen, en het wijzigen van adres- en verzekerings gegevens.

Contact